Diari Més

Jocs Mediterranis

Informació i marxandatge de Tarragona 2017 a la Rambla Nova

Serà també el punt d'atenció al voluntari i obrirà de dilluns a dissabte

Productes oficials dels Jocs que es podran adquirir al punt d'informació de la Rambla Nova.

La Rambla Nova tindrà el punt oficial d'informació i merchandatge de Tarragona 2017Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dijous30 de junys'obrirà el punt d’Informació i venda de productes oficials dels Jocs Mediterranis, ubicat a la Rambla Nova de Tarragona, prop del Teatre Tarragona. La data de l'obertura no és casual, ja que és quan faltarà exactament un any per l'inici de la celebració de l'esdeveniment esportiu.

De manera permanent fins a la finalització de l’esdeveniment, aquest espai a la Rambla estarà obert i s'hi podrà trobartota la informació relativa a Tarragona 2017, així com un dels espais on poder adquirir productes oficials dels Jocs i de la mascota Tarracvs, com samarretes, bosses, ulleres, tasses o peluixos. L’horari d’obertura del punt d’informació serà de 10 a 13.30h i de 17 a 20.30h, de dilluns a dissabte.

A més, també serà el punt d’atenció a l’equip de voluntaris dels Jocs, des d’on s’orientarà i es donarà informació a qualsevol persona que vulgui inscriure’s a la borsa de voluntariat. En aquest cas l’horari d’atenció als voluntaris serà de 18 a 20h de dilluns a divendres i els dissabtes de 11 a 13h i de 18 a 20h.

Dijousal matí, l’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis, Josep Fèlix Ballesteros, serà l'encarregat d'inaugurarel punt. Ala tarda,de 18 a 19h, Tarracvs, la mascota dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, estarà present al Punt d’Informació dels Jocsperquè tots els nens i nenes que ho desitgin puguin saludar-lo i fer-se fotos amb ell.

tracking