Diari Més

Igualtat

El col·lectiu LGTBI recorda en el seu dia internacional els morts d'Orlando

Els activistes es lamenten de què molts gais, lesbianes i transexuals del territori hagin de sentir encara vergonya i por, i no actuïn amb normalitat

Dos joves tarragonins LGTBI reivindicant-se ahir.

El col·lectiu LGTBI recorda en el seu dia internacional els morts d'OrlandoJoan Antoni Torreblanca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·lectiu LGTB de Tarragona va voler recordar ahir, en el seu dia internacional, a totes les persones assassinades recentment al pub LGTBI americà. «Els recents fets d’Orlando mostren que la lesbofòbia, l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia segueix sent un fet lamentablement actual i global. Segueix havent-hi intolerància contra aquelles persones que fan de l’amor i la diversitat una bandera», deia el manifest que ahir al matí va llegir a les escales de l’Ajuntament, Alfons Volpini, representant de l’Associació de Famílies LGTB. A la tarda, el col·lectiu es va tornar a reivindicar davant l’estàtua dels Despullats de la Rambla. Eren joves, i també gent gran, ben orgullosos del que són.

«Tarragona crec que és la ciutat més tancada de Catalunya. Pensava que anava avançant i bé... He estat treballant ara en una escola, vaig dir que jo era lesbiana i els nens em miraven estrany. Crec que és necessari parlar-ho com quelcom normal», es lamentava una de les manifestants, la Beatriz Torredemer. En general, el col·lectiu es lamenta de la falta de normalitat, vergonya i por amb què encara actuen molts tarragonins que són LGTBI.

tracking