Diari Més

Denúncia

Una veïna recull firmes per reclamar un polígon Riu Clar més net i segur

De moment, ja en porta més de 170 i té el suport de treballadors de la zona

Un pas de vianants realment perillós per a les persones.

Una veïna recull firmes per reclamar un polígon Riu Clar més net i segurCedides

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Polígon Riu Clar de Tarragona presenta un aspecte de deixadesa que ha alertat als treballadors de la zona, molts dels quals creuen que no és una zona segura ni per conduir-hi ni per poder fer-hi vida laboral.

No han estat ells els que han aixecat la veu, sinó que ha estat una veïna de Tarragona, Alegría Baso, la que ha encès la llum d’alarma. «Crec que el polígon, tant a nivell d’asfaltat com de neteja està en unes condicions pèssimes». Així resumeix aquesta tarragonina la situació que viuen les persones que el freqüenten dia a dia. Ella ha iniciat un procés de recollida de signatures per tot el polígon Riu Clar, i assegura que va pel bon camí. «En porto ja més de 170, però en vull 400», diu, tot afegint que «quan en tingui suficients, aniré a l’Ajuntament de Tarragona a presentar la queixa, amb l’únic objectiu que escoltin la meva petició i que solucionin la problemàtica».

Són moltes les situacions de les quals es queixa Alegría Baso. Pel que fa a l’asfaltat, deixa clar que «hi ha molts sots i esquerdes. Crec que és molt perillós tant per la gent que condueix per la zona com per a aquells que hi passen caminant, sobretot en els passos de vianants». De fet, són moltes les zones del polígon les que presenten aquest problema, ja que la irregularitat que mostra la superfície pot provocar accidents de trànsit.

La tarragonina també es queixa de la senyalització a la zona. «L’altre dia, tres persones d’una mateixa empresa gairebé van tenir un accident perquè anaven en direcció prohibida i no ho sabien, perquè no està correctament senyalitzat», manifesta. Segons ella, i les persones que han signat, hi ha carrers on els senyals de trànsit no s’aprecien a primera vista o, simplement, no existeixen.

Finalment, la brutícia també esdevé un dels pols de conflicte a Riu Clar. Segons detalla la denunciant, «no hi ha contenidors ni cap indret per on llençar la brossa en molts punts». A més, Baso deixa ben clar que «no trobo punts de recollida d’escombraries», un fet que enerva també a aquesta usuària. Aquesta circumstància motiva que la brutícia s’acumuli en diverses zones del polígon.

«Hi ha bosses de brossa a les voreres. No és normal que s’hi acumulin, ja que ofereixen una molt mala imatge per als vianants i per a les persones que treballen a les empreses», diu, tot desitjant que «les meves peticions arribin a qui han d’arribar i que hi puguin posar una solució immediata».

Brossa a la vorera.

Una veïna recull firmes per reclamar un polígon Riu Clar més net i segurCedida

tracking