Diari Més

Medi ambient

Demanen que les pistes de tennis de la Residencial siguin aparcament

Salvem la Platja Llarga ​veu amb bons ulls el projecte de reconversió de la N-340 en un vial cívic

Demanen que les pistes de tennis de la Residencial siguin aparcament

Demanen que les pistes de tennis de la Residencial siguin aparcamentDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma Salvem la Platja Llarga demana habilitar les pistes de tennis de la Ciutat Residencial com un aparcament d'estiu. Per al col·lectiu, la proposta «permetria donar continuïtat a la recuperació de l'hàbitat» d'aquesta zona.

De fet, afirmen que, d'aconseguir aquesta petició, s'estaria més pròxim a la restauració de la seva naturalitat. I remarquen que «La recuperació de la zona dels aiguamolls, les dunes i de la biodiversitat de la platja Llarga, tot just, ara comença a mostrar símptomes evidents de recuperació de flora i fauna del nostre litoral».

Des de la plataforma, es valora positivament el projecte que s'està plantejant des de l'administració de reconvertir la N-340 en vial cívic, on es potenciï el transport públic i la bicicleta. Salvem la Platja Llarga considera que la transformació «pot ser molt compatible amb les demandes de connectivitat biològica cap a l'Anella Verda, que assegurin la preservació de la biodiversitat del nostre territori».

Malgrat això, critiquen que la «pressió sobre la platja Llarga no fa més que augmentar» i per això sol·liciten convertir les pistes en una zona d'estacionament provisional.

tracking