Diari Més

Successos

Un pres de Mas Enric es lleva la vida penjant-se a la seva cel·la

Els funcionaris haurien trobat l’intern d’origen romanès a primera hora del matí, durant el recompte

Imatge d'arxiu de l'interior del centre penitenciari

Situació de tensió a Mas Enric per l'obertura d'un expedient a un presCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els funcionaris de la presó de Mas Enric s’han trobat mort aquest matí un dels presos del Mòdul 1, segons apunten fonts properes al centre penitenciari. L’intern, d’origen romanès, s’hauria llevat la vida penjant-se de la finestra durant la nit i hauria deixat una nota de comiat. Hores d’ara, la cel·la continuaria precintada a l’espera de l’arribada del jutge de guàrdia.

Tot apunta a què l’home es trobava sol dins de la seva cel·la, ja que el seu company es trobava de permís. A l’espera de la confirmació des del Departament de Justícia, es desconeix si se li havia aplicat el protocol de suïcidi. Aquest protocol obliga a implementar algunes mesures de seguretat i seguiment de determinats interns que pateixen el risc de suicidar-se, segons l’avaluació dels psicòlegs.

Es desconeix amb què objecte hauria aconseguit penjar-se des de la finestra. El llençol o els cordills de les sabates, però, són els instruments habituals que utilitzen a l’interior de les cel·les.

Els funcionaris haurien trobat mort l’home al voltant de dos quarts de vuit del matí, durant el recompte. Després d’informar, la cel·la hauria quedat precintada a l’espera de l’arribada del jutge de guàrdia i el forense. Al mòdul 1 hi són els presos amb condemnes per delictes violents. El pres que s’hauria suïcidat estava complint condemna per un delictes de violència masclista.

tracking