Diari Més

Mobilitat

Autobusos urbans per arribar a les platges tarragonines

Els horaris i recorreguts d'estiu dels autobusos municipals entren en funcionament aquest dilluns, 27 de juny

Pla general de la platja de l'Arrabassada de Tarragona, amb una notable afluència de banyistes, el 22 de juny del 2016

salvament, banyista, saltar, desobeir, Tarragona, platja, roca, actuació, campanya, Creu Roja, Guàrdia Urbana, policiaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Línia 16 dels autobusos municipals amplia el recorregut fins a la platja Llarga. Aquesta és la principal novetat dels horaris d'estiu de l'EMT, que entren en funcionament aquest dilluns 27 de juny.

Com cada any, s'amplia el servei per facilitar la mobilitat a les platges de la ciutat. Tradicionalment la Línia 16 unia el centre de la ciutat fins la platja de l'Arrabassada, però aquest estiu el recorregut s'allargarà fins arribar a les platges de la Savinosa i la Llarga. Aquesta ampliació pretén facilitar especialment l'accés amb transport públic a la platja Llarga, tenint en compte la reducció de places d'aparcament que s'ha realitzat per protegir les dunes.

D'altra banda, a partir de dilluns la Línia 22 s'allargarà en totes les seves expedicions fins al Port Esportiu - Miracle per apropar els usuaris a la platja, enlloc d’acabar al Serrallo com la resta de l’any.Els recorreguts habituals de les línies 11 i 12 permetran als usuaris arribar a les platges Llarga, Savinosa, Tamarit i la Móra.

Per últim, aquest dilluns també entrarà en funcionament el canvi de recorregut de la L13, que a partir d'ara unirà L'Escorpí amb el passeig de les Palmeres, enlloc de finalitzar al CAP Llevant com fins ara. La modificació suposarà també una reducció del temps del viatge, ja que l'autobús ja no entrarà a l'interior de Boscos.

tracking