Diari Més

Jocs Mediterranis

Adjudiquen la construcció global del Palau per 2MEUR menys del previst

Infraestructures.cat ha fet públiques les empreses encarregades de les obres d'arquitectura i del projecte d'instal·lacions de l'equipament

Màquines treballant en els primers treballs de construcció del nou Palau d'Esports al barri de Camp Clar de Tarragona. Imatge del 20 de juny de 2016

obra, Tarragona, termini, construcció, Palau d'Esports, inversió, Jocs Mediterranis, treballCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Generalitat ha fet l'adjudicació de la segona i tercera fase del Palau d'Esports de Campclar. Les obres d'arquitectura tindran un cost de 4.205.485, 82 euros (IVA exclòs) i el termini d'execució de 8 mesos. Per la seva banda, la tercera fase, d'instal·lacions, s'ha adjudicat per 2.231.240,92 milions d'euros (IVA exclòs) i també s'haurà de realitzar en 8 mesos.

A aquestes dues sumes cal afegir-hi, el projecte d'obra civil, que va iniciar-se aquest dilluns i que té un cost de 3,6 milions d'euros. Així doncs, el projecte global assolirà els 10.028.658,9 milions d'euros, 2 milions per sota del màxim previst (12,1 milions).

Aquest dijous, el Consell d'Administració d'Infraestructures.cat ha aprovat que l'empresa encarregada de materialitzar la segona fase de construcció del Palau d'Esports sigui Top, Proyectos y Contratas, SL. Aquests realitzaran les obres d'arquitectura, és a dir, de tancament de les façanes, els acabats de la coberta i la compartimentació dels interiors del recinte esportiu.

A banda, Infraestructures.cat ha adjudicat el projecte d'instal·lacions a la UTE formada per Acsa, Obras e Infraestructuras, SA & Aquambiente, servicios para el Sector del Agua, SAU & Carbonell Figueras, SA & VOPI-4, SA. Aquesta Unió d'Empreses s'encarregarà de fer les instal·lacions elèctriques, de clima i hidràuliques, entre d'altres, del futur Pavelló.

Obres en marxa

El passat dilluns 20 de juny van començar oficialment les obres del projecte d'obra civil del Pavelló, el primer dels tres projectes en els quals s'estructura l'obra. La UTE adjudicatària, formada per Agrupación Guinovart Obras y Servicios Hispania y Obrascón Huarte Lain, treballarà durant els pròxims 6 mesos per donar forma al que serà l'esquelet - fonamentació, estructura i coberta del pavelló- de la infraestructura principal i seu dels Jocs Mediterranis.

tracking