Diari Més

Municipal

Tarragona deixarà aparcar gratis als professionals d'atenció a domicili, però ho haurà de pagar l'ICS

L'equip de govern anuncia que ha rebut la petició de l'administració catalana i l'aplicarà de manera immediata

Els professionals de l'atenció a domicili reclamen poder aparcar sense problemes a Tarragona.

L'Ajuntament diu que ha de ser la Generalitat que pagui l'aparcament gratuït del servei sanitari a domiciliGeneralitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona ha decidit facilitar «de manera immediata» l'aparcament a les zones blaves de la ciutat al personal d'infermeria dels centres d'atenció primària de l'ICS. Aquesta decisió arriba, segons ha comunicat el consistori, després que s'hagi formalitzat «la petició de la gerència».

En el mateix comunicat, la portaveu municipal, Begoña Floria assenyalava que aquesta era una mesura immediata «mentre s'avalua com s'ha de formalitzar l'acord que ha de ser entre les dues administracions, per tal que la ciutadania no surti perjudicada.»

L'Empresa Municipal d'Aparcaments ha requerit, afegeix el comunicat municipal, les matrícules dels vehicles del personal perquè quedin exempts de sanció en l'exercici de la seva activitat professional.

La passada setmana, representants sindicals dels treballadors de l'atenció sanitària a domicili van expressar, en roda de premsa i amb suport dels regidors de la CUP, que des de feia un any els responsables municipals expressaven la seva voluntat d'acord, però no aconseguien una resposta definitiva. Posteriorment, i de manera contundent, l'equip de govern va argumentar que no havia de ser l'Ajuntament sinó la Generalitat qui es fes càrrec de les despeses derivades de la gratuïtat d'aquest aparcament, i es mostraven oberts a negociar un acord amb l'administració catalana.

tracking