Diari Més

Refugiats

Tarragona acollirà quatre refugiats sirians procedents de Turquia

Corresponen a un grup de 10 que aquest dimarts arriben a Espanya

Dos refugiats de Palestina i Sri Lanka arriben a Tarragona

Dos refugiats de Palestina i Sri Lanka arriben a TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Deu refugiats sirians procedents de Turquia arribaran avui a Espanya, dels quals quatre aniran a Tarragona i sis a Navarra, han precisat fonts del ministeri de l'Interior.

Es tracta del primer grup del programa de reassentament de refugiats ja reconeguts per l'Alt Comissionat de Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR) provinents de tercers països com Turquia, el Líban i Jordània.

Aquest contingent, format per cinc homes, dues dones i tres menors, aterrarà previsiblement a l'aeroport Adolfo Suárez-Madrid Barajas aaquest dimarts a la tardaen un avió de Turkish Airlines procedent d'Istanbul, han precisat les mateixes fonts.

Amb el trasllat d'aquestes persones són ja 134 els refugiats que han estat acollits a Espanya des de finals del 2015.Des d'avui fins al pròxim 29 de juny, està prevista l'arribada a Espanya de set grups de refugiats, inclòs el d'avui.

Dos contingents més arribaran a Espanya previsiblement demà, 22 de juny, i altres quatre grups ho faran els dies 23, 24, 28 i 29 de juny, respectivament, encara que les dates podrien estar subjectes a canvis.

tracking