Diari Més

Focs Artificials

TAC 12 retransmetrà en directe el Concurs de Focs de Tarragona per tota Catalunya

L'emissió serà conduïda per la periodista Roser Marquès, que estarà acompanyada de diferents experts

Imatge del Concurs de Focs Artificials des del Balcó del Mediterrani.

TAC 12 retransmetrà en directe el Concurs de Focs de Tarragona per tota CatalunyaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La televisió públicaTAC 12retransmetràel Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona els dies 29 i 30 de juny i l'1 i el 2 de juliol. Ho farà en directecada dia des de la platja del Miracle en una retransmissió que es podrà veure per la televisió pública del Camp de Tarragona i també per tot Catalunya a través de la plataforma digital MOVISTAR+, al canal 159 de la Xarxa Televisions. També es podrà seguir des de qualsevol lloc del món en streaming.

Així ho han presentat avui la Consellera de Festes de l’Ajuntament, Begoña Floria i el director-gerent de TAC12, Xavier Abelló. Floria ha destacat«la importància d’aquesta iniciativa, ja que el concurs s'obrirà a tota Catalunya»,i això comportarà«encara més seguidors i públic fidel que es convertirant en experts de la matèria, com ho són els tarragonis». Per la seva banda, Abelló ha assegurat que «aquest projecte és un repte, ja que s'ha de tenir en compteles condicions climatològiques de cada jornada». Abelló ha afegit que la intencióés que «la retransmissió sigui pedagògica per tal que la restade catalans es tornin uns experts en focs articificialscom els tarragonins».

La retransmissió començarà a les 22h, mitja hora abans que les pirotècnies comencin a disparar el castell de focs. En aquesta prèvia coneixerem la pirotècnia que dispara aquell dia i també algunes de les curiositats del concurs amb diversos reportatges que s’emetran, com per exemple com ha evolucionat el concurs de focs des dels seus inicis fins arribar a aquesta 26a edició, o descobrirem els punts més concorreguts per veure aquest espectacle pirotècnic.

L’emissió serà conduïda per la periodista Roser Marquès des del set instal·lat a la platja del Miracle. Estarà acompanyada per diferents experts, entre ells, un delsmembres de la Pirotècnia Igual, Javier Galan, que comentarà les qüestions més tècniques del castell de focs que es dispari aquella nit des de la punta de la platja del Miracle. El tarragoní Jordi Vinyoles també ens acostarà les impressions de les persones que segueixin el concurs des de la sorra de la platja.

TAC 12 també convoca un concurs entre els telespectadors per triar el guanyador del certamen, segons l’opinió popular. S’hi podrà participar entrant al web www.tac12.tv o al web www.participo.cat. Entre els participants que hagin encertat la pirotècnia que haurà rebut més vots dels telespectadors, es sortejaran diversos premis.

El públic també podraparticipar de laretransmissió a través dels hashtag #elsmeusfocs a Twitter. Aquí els espectadors podran fer arribar les seves impressions i les fotografies del certamen.

Presentació del projecte a la Sala d'Actes de l'AJuntament.

TAC 12 retransmetrà en directe el Concurs de Focs de Tarragona per tota CatalunyaCarla Pomerol

tracking