Diari Més

Policial

Dos detinguts pel robatori dels contenidors de Roba Amiga

La Guàrdia Urbana va enxampar-los després d'haver robat en diversos contenidors de Sant Pere i Sant Pau

Dos joves es fan amb les claus de contenidors de Roba Amiga i roben el contingut

Dos joves es fan amb les claus de contenidors de Roba Amiga i roben el contingutTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Guàrdia Urbana han detingut aquest dillunsa dues persones de nacionalitat romanesacom els presumptes autors dels robatoris als contenidors de Roba Amiga. Se'ls acusad’undelicte de robatori amb força.

Els fetshan passat aquest dilluns, a les 14.50h., quan una patrulla de la Guàrdia Urbana es trobava fent tasques de seguretat ciutadana per Sant Pere i Sant Pau i vaobservar com dos persones transvasaven bosses d’una furgoneta a una altra. Els agents van identificar a les dues persones, ja que a les furgonetes hi havia una gran quantitat de bosses de roba. Els detinguts, en un primer moment, van explicar que la roba l’havien comprat a Girona i que el vehicle era d’uns familiars.

Després de canviar diverses vegades de versió, van confessar que la roba l’havien pres dels contenidors de roba usada de Girona. Un dels detinguts va intentar amagar-se un clauer amb moltes claus, però els agents van veure-ho i van resultar que eren de molts cadenats.

A continuació, els agents van anar a diferents contenidors de Roba Amiga de Sant Pere i Sant Pau i van comprovar com alguna de les claus obria aquests contenidors, que estaven buits.

Els agents van parlar amb l’empresa Roba Amiga que els va dir que avui dimarts tenien previst anar a recollir la roba dels contenidors, ja que estaven plens. Per tot plegat, l’empresa va presentar denúncia per la roba sostreta.

tracking