Diari Més

Abelló exigeix la creació d'una targeta d'aparcament gratuït pel servei sanitari a domicili

El portaveu de CiU considera el govern municipal «ha d'aprendre molt» en la gestió d'aparcaments

Primer pla del portaveu de CDC a l'Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló.

Primer pla del portaveu de CDC a l'Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«L'afany recaptatori de l'equip de govern no té límit». Amb aquestes paraules el portaveu del Grup Municipal de Convergència, Albert Abelló, ha manifestat la seva indignació respecte de la situació en què es troben els metges i infermers d'atenció domiciliària, que han de pagar per aparcar durant la seva jornada laboral. Abelló ha assenyalat «no és cap privilegi, sinó que es tracta de poder atendre a persones amb la menor brevetat possible».

En aquest sentit, el portaveu de CiU ha exigit a l'equip de govern que creï una targeta per aquest col·lectiu de professionals per tal que quan es desplacin als domicilis dels pacients no hagin de pagar per aparcar en cap de les zones d'estacionament regulat, ni les blaves, ni les verdes ni les taronges.

«El primer any del seu mandat, el senyor Ballesteros va prometre eliminar 500 zones blaves», ha recordat Abelló, qui ha afirmat que «no només no les va eliminar, sinó que les ha més que triplicat i fins i tot els professionals que salven vides les han de pagar».

Tenint en compte la situació en què es troba aquest col·lectiu en altres municipis propers, Abelló ha lamentat que «una vegada més, les ciutats del nostre costat ens demostren que en la qüestió d'aparcaments l'equip de govern de Tarragona encara ha d'aprendre molt».

tracking