Diari Més

Societat

El bisbe de Tarragona condemna un cartell en què la Moreneta i la Mare de Déu dels Desemparats es fan un petó

Pujol es refereix a la utilització de les dues icones religioses que s’ha fet en un cartell de l’organització Endavant-OSAN per a la manifestació a València pel dia de l’Orgull LGTB

Cartell de l'organització Endavant-OSAN per a la manifestació a València del dia de l'Orgull LGTB.

El bisbe de Tarragona condemana un cartell en què la Moreneta i la Mare de Déu dels Desemparats es fan un petóCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’arquebisbe de Tarragona i president de la Conferència Episcopal Tarraconense, Jaume Pujol, ha expressat mitjançant una carta adreçada al cardenal Antonio Cañizares, arquebisbe Metropolità de València, la condemna«ferma» per la «profanació blasfema» de les imatges de la Mare de Déu de Montserrat i de la Mare de Déu dels Desemparats. Pujol es refereix a la utilització de les dues icones religioses que s’ha fet en un cartell de l’organització Endavant-OSAN per a la manifestació a València pel dia de l’Orgull LGTB, on ambdues es fan un petó. L’arquebisbe de València ha convocat un «acte de desgreuge» a la Mare de Déu dels Desemparats, patrona de la ciutat, pel cartell.

Pujol també ha transmès a Cañizares que, des de Catalunya, demà s’unirà espiritualment a l’oració de desgreuge. Així mateix ha donat suport a la comunitat benedictina que custodia el santuari de Montserrat.

tracking