Diari Més

Ferran Bel: «Volem posar en relleu els constants incompliments de l'Estat»

El cap de llista de CDC va criticar «l’aportació absolutament insuficient» inicial del govern central pels Jocs Mediterranis i «el risc» que això suposa

Representant de CDC amb Ferran Bel al centre, ahir al matí.

Ferran Bel: «Volem posar en relleu els constants incompliments de l'Estat»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de llista de CDC a Tarragona per a les eleccions del 26de juny, Ferran Bel, va assegurar ahir que «nosaltres som la gent del compromís i el compliment. Només la Diputació i la Generalitat, governades per convergència, les que hem complert amb les aportacions». D’aquesta manera, posava en evidència «els greus incompliments de l’Estat amb Tarragona i el territori». D’entrada, va recordar que, inicialment, el govern central es va comprometre amb una «aportació absolutament insuficient de 3 milions d’euros».

A més, va criticar les declaracions de la vicepresidenta Sáenz de Santamaría, el passat divendres, en què va anunciar 3 milions d’euros més per a la cita esportiva i va reclamar el suport de totes les institucions amb els Jocs. Així, va lamentar «el risc» que suposa aquesta «manca de compromís».

A la vegada, el convergent va mencionar la situació de l’estació de trens i de la xarxa ferroviària, així com la manca de finançament per al Mercat Central. Així, va recordar «la promesa electoral», liderada per la ministra socialista Carmen Chacón, en la qual es garantia el finançament per a la remodelació del Mercat.

tracking