Diari Més

Successos

Alejandro Cao de Benós i el seu company de pis, detinguts a Tarragona

L’ambaixador no oficial de Corea del Nord a l’Estat espanyol va inaugurar fa uns mesos un local al carrer Rebolledo de Tarragona L’operació de la Guàrdia Civil contra el tràfic d’armes té el seu origen a Múrcia.

Tarragona obre el primer club social a Occident de fidels a Corea del Nord

Tarragona obre el primer club social a Occident de fidels a Corea del NordEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alejandro Cao de Benós, representant de Corea del Nord a l’Estat espanyol, i el seu company de pis, han estat detinguts a Tarragona en una operació contra el tràfic d’armes. Segons explica ‘El Mundo’, l’operació de la Guàrdia Civil continua oberta i s’espera que es produeixin més detencions i més d’una desena d’escorcolls a diversos punts del país.

Segons informa el diari estatal, l’ambaixador no oficial del país asiàtic ha tingut fins a tres pistoles detonadores trucades per utilitzar-les amb munició real, per la seva defensa personal.

L’origen de l’operació es troba a Múrcia, on viu una persona amb antecedents que es dedicava a vendre armes manipulades. Aquest ja va ser detingut per comprar armes detonadores, transformar-les i alterar la munició. En l’operació es persegueix a aquelles persones que han comprat armes amb la finalitat de revendre-les.

Alejandro Cao de Benós és un comunista català d’origen aristocràtic i amb nacionalitat nord-coreana. És defensor del règim instaurat a Pyongyang i es dedica a organitzar viatges a aquest país. Fa poc mesos va decidir obrir un local social pro Corea del Nord al carrer Rebolledo, número 1, de Tarragona. Durant aquest matí, al local s’hi respirava màxima tranquil·litat.

tracking