Diari Més

Animals

Els gats, protagonistes a Tarragona amb la primera festa solidària FestiGat

L'esdeveniment, que tindrà lloc al Camp de Mart, és la presentació de la nova plataforma Coordinadora Felina de Tarragona

Els gats, protagonistes a Tarragona amb la primera festa solidària FestiGat

Els gats, protagonistes a Tarragona amb la primera festa solidària FestiGatDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Coordinadora Felina de Tarragona, plataforma formada per associacions de gatsde tot el Camp de Tarragona, organitza la primera festa solidàriapels gats, la FestiGat. L'esdeveniment tindrà lloc aquestdiumenge des de les 11 del matí fins a les 9 del vespre, amb activitats per a tota la família. La festas'ha organitzat per donar a conèixer la labor de les associacions, per demanar suport ciutadà i administratiu, i per reclutar nous voluntaris. També té l'objectiu de recaptar pinso pels gats que es troben al carrer.

Activitats al matí i a la tarda

Al matí tindran lloc tres xerrades informatives: «Convivència en harmonia», «Tinença Responsable de Mascotes», i «Com puc ajudar als gats», una introducció al voluntariat felí impartit per Anna Carbonell, animalista de Libera!Els nens podran gaudir de la presentació del llibre infantil en anglès«Calçot, the Cathedral Cat», i de diverses activitats infantils, especialment el pintacares solidari de This is Makeup.

A la tarda hi hauran activitats culturals, encapçalades per un espectacle de dansa en el qual col·laboren diversosballarins de la província.També hi haurà música en directede la mà delsaxofonista Camilo Rey i intèrprets de l'Associació cultural Puentes.

Coordinadora Felina de Tarragona

El projecte d'unir-se en una Plataforma ha nascut a causa de la necessitat de lluitar per aconseguir ordenances municipals proteccionistes en les localitats de la província. L'objectiu de la Coordinadora és difondre informació contrastada sobre el problema felí, introduir la pedagogia de la tinença responsable de mascotes, reclutar nous voluntaris, i seguir treballant per realitzar un millor servei, tant per als gats com per al conjunt de la societat.

Els gats, protagonistes a Tarragona amb la primera festa solidària FestiGat

Els gats, protagonistes a Tarragona amb la primera festa solidària FestiGatCoordinadora Felina de Tarragona

tracking