Diari Més

Un home agredeix i roba a dues noies a l'avinguda Ramon i Cajal durant la matinada

La Guàrdia Urbana ha detingut el presumpte culpable acusant-lo de robatori amb violència i intimidació

Un home agredeix i roba a dues noies al carrer Ramon i Cajal durant la matinada

Un home agredeix i roba a dues noies al carrer Ramon i Cajal durant la matinada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Guàrdia Urbana han detingut, aquesta matinadaa les 01.16 hores, un home per presumpterobatori amb violència i intimidació a dues noies. Els fetss'haurien iniciatal voltant de les 23.45 hores del passat dimecres, quanun home hauriaempès una noia a l'avinguda deRamon i Cajal de Tarragona contra un establiment, amenaçant-la i cridant-li. Finalment li hauria robat el telèfon mòbil. Uns metres més avall a lamateixa avinguda, l'home hauria fet el mateix a una altra noia.

Una de les noies ha denunciat els fets a la comissaria de la Guàrdia Urbana, que després de patrullar per la zona a la recerca del sospitós amb la descripció facilitada per les víctimes, han acabat localitzant-lo. En el registre posterior, els agents han trobat a la seva motxilla diners i un objecte punxegut. Finalment els agents han procedit a la detenció de l'home per presumptes delictes de robatori amb violència i intimidació.

Delicte contra la seguretat del trànsit

Agents de la Guàrdia Urbana també han obertdiligències per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit. Els fetshan tingut lloc la matinada del mateix dimecres,a les 04.50 hores, quan una dotació de la Guàrdia Urbana ha presenciat comun conductor d’un ciclomotor realitzava maniobres de conducció errònies. Els agents l'han parat i, veient l'estat que presentava, hansol·licitat una dotació d’atestats que li ha practicatles proves d’alcoholèmia. Aquestes han donat unresultat de 0,91mg/l, de manera que finalment han obert diligències al conductor per un delicte contra la seguretat del viària.

tracking