Diari Més

Cultura

Josep Maria Rosselló recrea a Tarragona la proposta de 'l'objecte trobat'

Deixa una dotzena d'obres originals repartides per la ciutat perquè trobin un nou propietari

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'artista tarragoní Josep Maria Rosselló ha decidit emprendre una juguesca amb els ciutadans i al mateix temps commemorar el centenari Dadà. Recreant la proposta de 'l'objecte trobat' del moviment dadaista, Rosselló, dins el marc del Teler de Llum, repartirà fins al 9 de juny diverses obres originals, amb una carpeta de fusta, per diversos indrets de la ciutat.

Aquest dimarts les obres les deixava als Jardins Saumell, a tocar de la via Augusta. Allí, com el dia anterior al Passeig Sant Antoni, durant aproximadament una hora, les obres es troben al carrer, perquè qui les trobi se les pugui quedar sense cap mena de compromís. Amb tot, l'autor demana que, si és possible, el nou propietari li enviï al correu electrònic (josepmrossello@gmail.com) el nom i una fotografia per poder-lo incloure al seu arxiu de col·leccions privades.

Fins ara, les reaccions han estat diverses. Al passeig de Sant Antoni dues de les obres van 'desaparèixer' en un tres-i-no-res, però una de les peces no es va agafar i la va recollir l'artista. El passeig de les Palmeres, els Jardins del Camp de Mart o el Parc de Saavedra són alguns dels espais on es podran trobar, durant aquests dies i de manera efímera, les obres de Rosselló, esperant a ser 'trobades'.

Josep Maria Rosselló recrea a Tarragona la proposta de 'l'objecte trobat'

Josep Maria Rosselló recrea a Tarragona la proposta de 'l'objecte trobat'Diari Més

tracking