Diari Més

Medi Ambient

Es presenta un quadern educatiu dedicat a la tortuga babaua

Ha estat elaborat per la regidoria de Medi Ambient i el grup ecologista Gepec

Es presenta un quadern educatiu dedicat a la tortuga babaua

Es presenta un quadern educatiu dedicat a la tortuga babauaMauri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lapresència de la tortugababauaal litoral tarragoní, que es va fer evident fa dos anys amb la descobertad'un niu a la sorra de la platja ha estat la motivació per la creació d'un quadern educatiu dedicat, precisament, a les tortuges.

Amb el títol de 'A pas de tortuga (babaua)' aquest dimarts es presentava el projecte, elaborat conjuntamentpel grup ecologista Gepec i l'Ajuntament de Tarragona. La data escollida tampoc no ha estat casual, doncs s'ha cercat la proximitat de lacelebració del Dia Mundial del Medi Ambient.

Del quadern educatiu se n'ha fet una tirada de 3.000 exemplars is’han repartit, en una primera fase, entre les entitats que formen part de la Xarxa de Voluntaris per la Tortuga a Tarragona, i en una segona fase, de cara al curs escolar 2016-17, està previst que formin part d’un taller d’educació ambiental que el Departament de Medi Ambient oferirà a totes les escoles del municipi.

A part de la finalitat didàctica dle quadern, que vol aconseguir que esconeguin millor les característiques i el cicle vital de les tortugues, també hi ha un vessant més pràctic, que permetrà als nens saberquè han de fer si es troben una tortuga o un niu a la platja.

tracking