Diari Més

Successos

Dos detinguts a Tarragona per conducció temerària i ordre de cerca i captura

Els fets van tenir lloc el passat divendres en dues operacions diferents

Dos detinguts a Tarragona per conducció temerària i ordre de cerca i captura

Dos detinguts a Tarragona per conducció temerària i ordre de cerca i capturaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat divendres, agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona van detenirdos homes a la ciutat. Per una banda, un d'ellsper conduirsota els efectes de l’alcohol inegar-se a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia. El segon, per tenir unaordre de recerca, detenció i personació per un jutjat penal de Lleida.

La primera de les detencionsva tenir lloc a les 13.58 hores del mateix divendres, quanels gents van rebre una trucadadenunciant una baralla entrediverses persones. En acudir al lloc delsfets, els agents van comprovarla denúncia formava part de més denúncies creuades entrela persona que va acabar detinguda, i el seu veí, qui va alertarla Guàrdia Urbana. Finalment, els agents van comprovar que el detingut teniauna ordre de recerca, detenció i personació per un jutjat penal de Lleida, i el van detenir.

La segona detencióva tenir lloc a les 7 de la tarda, quan els agents van rebre un avís sobre un cotxe aturat a l'avinguda Catalunya i del qual havien baixat dos homes beguts. En personificar-se al lloc dels fets, els agents van comprovar que les dues persones mostravenevidents símptomes d’estar sota la influència de begudes alcohòliques, però es van negar a practicar les proves d'alcoholèmia. Fins i tot els agents van comprovar que el conductor no tenia cap tipus de permís de conduir espanyol. Finalment es va procedir a la detenció del conductor per atemptar contra la seguretat del trànsit.

tracking