Diari Més

«Si Podemos guanya, liquidarà els Jocs del 2017»

El cap de llista del PP al Congrés, Jordi Roca, confia en què l’Estat s’involucrarà més als Jocs

Candidatura que presenta el PP a les eleccions del 26 de juny.

«Si Podemos guanya, liquidarà els Jocs del 2017»Carla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Si Podemos acaba governant Espanya, el primer que farà seràliquidar els Jocs Mediterranis 2017», afirmael cap de llista del Congrés dels Diputats pel Partit Popular a la demarcació de Tarragona, Jordi Roca. Durant la presentació de la candidatura dels populars pel 26J, Rocas'ha mostratconfiat en què l’Estat millorarà la participació econòmica pel projecte Tarragona 2017. «El temps ens està donant la raó; vam dir que aconseguiríem els beneficis fiscals pels Jocs, i ho hem fet. Ens en sortirem», assegurava el cap de llista dels populars. «No només són els Jocs Mediterranis, també són els Jocs d’Espanya», afegia.

Jordi Roca repeteix com a cap de llista al Congrés dels Diputats pel Partit Popular a les eleccions del 26 de juny per la demarcació de Tarragona. El segueixen Joan Bertomeu, Sílvia Pujol, Francisco Ripoll, Maria Borràs i Ana Rubio. Pel que fa al Senat, Sebastià Domènech seguirà encapçalant la llista, amb Josep Acero i Núria Gómez. No hi ha cap cara diferent respecte a la candidatura presentada ara fa sis mesos.

Segonshan explicatels populars durant la presentació de la candidatura tarragonina, la voluntat de fer govern està més viva que mai, «però esperem tenir la confiança suficient de la població per fer-ho des d’un inici», explicava Roca. Tambéha afegitque «nosaltres ens presentem amb una oferta a favor de la gent». Finalment, Roca ha animat als tarragonins a anar a votar, «ja que tenim el deure cívic de participar en la vida política».

tracking