Diari Més

Jocs Mediterranis 2017

Tarragona no descarta renunciar als Jocs Mediterranis 2017

L’alcalde Ballesteros assegura que si el 31 de juliol l’Estat no ha pagat, els Jocs no se celebraran

Primer pla de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, intervenint en roda de premsa l'1 de juny del 2016

Josep Fèlix Ballesteros, Tarragona 2017, recursos, COE, pressupost, govern espanyol, Jocs MediterranisSegura, Roger

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, no descarta haver de renunciar als Jocs Mediterranis, «si el 31 de juliol l’Estat encara no ha pagat». Així ho afirma el president de la Fundació Tarragona 2017, en una entrevista al ‘Diari de Tarragona’. Tot i així, Ballesteros mostra confiança amb l’administració central.

Per l’alcalde, les declaracions del secretari general del COE, Víctor Sánchez, van ser «una reflexió sincera, un toc d’atenció pel govern de l’Estat i per la inestabilitat política actual». A més, Ballesteros confessa que no s’imaginava que es fessin públiques. Els tractes amb la Generalitat i la Diputació van bé, diu l’alcalde, en canvi, l’Estat «no falla, però no acaba de complir amb el seu compromís», explica.

Per altra banda, Ballesteros té pensat reunir-se amb el president Rajoy si el panorama no canvia. Fins avui els dos polítics no han tingut cap contacte.

L’alcalde tarragoní assegura que està cansat d’esperar i que si el 31 de juliol l’Estat no paga, renunciarà als Jocs Mediterranis. «No portaré aquest projecte a la ruïna. Però estic segur que això no passarà», explica l’edil. També afegeix que si finalment els Jocs no se celebren, significaria una mala imatge per Tarragona, Catalunya i Espanya.

tracking