Diari Més

Comerç

La festa del comerç comença amb una desfilada a la Rambla Nova

La Night&Shop by Tarragona viu la seva quarta edició amb activitats gastronòmiques i musicals pels carrers més cèntrics de la ciutat

Algunes botigues de Tarragona mostraven els seus objectes a la passarel·la.

La festa del comerç comença amb una desfilada a la Rambla NovaCarla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui les botigues estan obertes fins a les dotze de la nit. Això només passa les nits màgiques que es viuen a Tarragona amb el Night&Shop by Tarragona, organitzada per la Via T. Però només canvia l’horari; els carrers de la ciutat s’omplen de globus roses i de xarangues, desfilades i música. Les botigues oferiran durant aquesta jornada descomptes, regals i promocions. Tarragona viu la festa del comerç.

La quarta edició de la Night&Shop s’ha inaugurat amb una desfilada a la Rambla Nova, a càrrec de l’agència de models Magda Simó. A dos quarts d’onze de la nit se celebrarà la segona i última passada. A la plaça Verdaguer, a partir de les nou del vespre, es podrà gaudir del concert de Pig Faut, un duet de blues format per l’americà White Boy White i Jr Blues Charley.

Però l’autèntica festa es pot trobar als carrers Unió i Governador González. D’una banda, el carrer Unió està ambientat amb food trucks, una zona chill out i mojitos. Al carrer Governador González, els bars i restaurants han sortit al carrer al ritme dels alumnes del Dj André Vicenzzo. A més, la Xaranga la Capona ha animat la zona del Mercat amb la música popular.

tracking