Diari Més

Cultura

Grans i petits gaudeixen de la cultura contemporània al Minipop

Tallers originals, fira minicrafts, músics de qualitat i del territori, espai de literatura i un minibar són alguns dels atractius del festival

Algunes de les novetats d'enguany són el taller de circ, de ball i de literatura.

Grans i petits gaudeixen de la cultura contemporània al MinipopCarla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Recuperar l’esperit de la festa major és la intenció dels organitzadors del Minipop. Els tarragonins més petits saben que aquest cap de setmana tenen una cita ineludible. El passeig de les Palmeres acull la sisena edició del Minipop, un festival de música adulta per un públic de totes les edats.

«Volem que la gent surti d’aquí amb un somriure», explica el programador musical del festival, Lluis Gavaldà. I ho aconsegueixen. Tallers originals, fira minicrafts, músics de qualitat i del territori, espai de literatura i un minibar són alguns dels atractius del Minipop.

Algunes de les novetats d’enguany són els tallers de circ, de ball i de literatura. A més, en l’àmbit musical «hem ampliat fronteres i hem augmentat el nombre de concerts» amb Bremen, el Petit de Cal Eril i Guillem Roma. Enguany, els organitzadors han fet realitat la proposta de convertir els més petits en reporters. Els que estiguin interessats, passejaran per les instal·lacions amb una acreditació i una càmera fotogràfica, d’aquesta manera «els més petits podran mostrar la seva visió del Minipop», explicava Gavaldà.

Aquest divendres a la nit, després del concurs musical, se celebrarà la nit oriental, amb pel·lícules, sopar a la fresca i concerts. Dissabte a la tarda, les instal·lacions es tornaran a obrir per rebre a grans i petits. Diumenge el matí serà el torn del vermut popular amenitzat per l’Empar Moliner i l’Alex Torío que faran un Tribut a Bowie.

«Volem posicionar Tarragona en l’espai cultural de Catalunya, i també volem lluitar contra aquesta inèrcia tan tarragonina de queixar-se molt i fer poc. Per això estem aquí», sentencia Gavaldà.El Minipop és un espai on la gent gran, els joves i els més petits conviuen sense sentir-se estranys uns amb els altres. Aquesta és la màgia d’un festival que any rere any pren més valor.

tracking