Diari Més

Salut

Salut es compromet a retornar l'ambulància del CAP de SPiSP abans que acabi l'any

El director dels serveis territorials a Tarragona, Roger Pla s'ha reunit amb la FAVT i els hi ha assegurat que s'estan buscant mesures per agilitzar l'atenció del CAP La Granja

Salut es compromet a retornar l'ambulància del CAP de SPiSP abans que acabi l'any

Salut es compromet a retornar l'ambulància del CAP de SPiSP abans que acabi l'anyDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salut retornarà l'ambulància al CAP de Sant Pere i Sant Pau abans que acabi el 2016. Aquest és el compromís que la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) ha arrencat al director dels serveis territorials de Salut, Roger Pla. En la trobada, on s'ha parlat de mesures per millorar l'atenció sanitària als barris, Pla ha assegurat que s'estan buscant mesures per agilitzar l'atenció del CAP La Granja.

Pel que fa al retorn de l'ambulància al CAP de Sant Pere i Sant i Pau, el director dels serveis territorials ha explicat als veïns que, abans que aquesta pugui retornar, cal solucionar una sèrie de permisos per a la utilització i condicionament del futur espai, que cedirà l'Ajuntament de Tarragona.

El president de la FAVT, Antoni Peco, ha fet arribar a Pla el malestar dels veïns envers aquesta incomoditat i ha reclamat que «l'ambulància ha d'estar al CAP, com a part d'un servei integrat i no pas als polígons industrials» i ha afegit que «si convé, que es condicioni el que faci falta del centre sanitari per poder acollir el SEM».

Problemàtica a La Granja per la lentitud del servei

Un altre dels temes que s'han posat sobre la taula és la preocupació dels veïns sobre els temps d'espera que es produeixen en el CAP La Granja-Torreforta, en comparació amb altres CAP's de l'ICS de la ciutat. Des de la FAVT, expliquen que la direcció del centre justifica aquesta situació dient que els usuaris adscrits al centre – amb molta gent gran i nouvinguda- utilitzen molt més que altres ciutadans els serveis d'atenció sanitària del centre. Pla ha anunciat que s'estava treballant en mesures per agilitzar l'atenció.

Canvi d'ubicació a l'ambulància de La Granja

Pel que fa a l'ambulància ubicada al CAP La Granja, el director territorial va avançar que s'està estudiant un canvi d'emplaçament dins del propi centre. La reorganització prevista passa perquè el servei de Pediatria –que fa uns vuit anys que es troba en un mòdul prefabricat- s'instal·li a l'edifici i destinar l'espai del mòdul al servei d'ambulàncies.

tracking