Diari Més

Infraestructures

El rellotge de l'edifici del Pòsit de Pescadors ja torna a donar l'hora als 'serrallencs'

L’Autoritat Portuària ha tret a concurs la concessió del restaurant de l’edifici emblemàtic

D'aquí poc temps l'edifici ja tornarà a tenir vida pròpia.

El rellotge de l'edifici del Pòsit de Pescadors ja torna a donar l'hora als 'serrallencs'Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El rellotge de l’edifici del Pòsit de Pescadors del Serrallo ja està en funcionament. Tots els ‘serrallencs’ que passen per la zona no poden evitar aixecar el cap i mirar com les agulles tornen a marcar el temps dels veïns. Aquest rellotge ha esdevingut, durant molts anys, un símbol pel barri mariner.

Fa gairebé un any, a causa de les obres de l’antic edifici de la Confraria de Pescadors, van treure el rellotge. L’Autoritat Portuària, actual propietària de l’edifici, ha tret a concurs, per segona vegada, la concessió del restaurant —l’antiga La Puda—. L’estructura ha patit algun canvi com l’adequació de les escales i la visibilitat d’unes columnes que tenen història.

A més, l’edifici comptarà amb un sistema d’ascensor, i hi haurà una sala polivalent i d’exposicions. A la primera planta es recuperarà l’antic teatre i es col·locaran cadires mòbils. La intenció de l’Autoritat Portuària és mantenir l’esperit de l’edifici. D’aquí poc l’edifici del Pòsit de Pescadors tornarà a tenir vida. De moment, ja dóna l’hora.

tracking