Diari Més

Comerç

Divendres torna la Nigh&Shop by Tarragona

Una desfilada de models, un concert, espais gastromusicals i una xaranga, complementaran la nit del comerç tarragoní

Divendres torna la Nigh&Shop by Tarragona

Divendres torna la Nigh&Shop by TarragonaFacebook - Night & Shop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper divendres 3 de juny arrenca la IV Edició de la Night&Shop by Tarragona, un esdeveniment dels comerços de la ciutat que romandran oberts fins a les 12 de la nit amb ofertes de descomptes, regals, promocions i moltes activitats al carrer per poder gaudir de la nit més màgica del comerç de Tarragona.

Enguany hi haurà les següents activitats:

La Night&Shop by Tarragona s’inaugurarà amb una desfilada a la Rambla Nova, a càrrec de l’agencia de models Magda Simó. Es faran dues passades, la primera a les 20 i la segona a les 22.30.

A la plaça Verdaguer, a partir de les 20.45, hi haurà un concert a càrrec de Pig Fat, duet de blues format per l’americà White Boy White i Jr Blues Charley.

Als carrers de la Unió i Governador González es podran visitar dos espais gastromusicals. D’una banda, al carrer de la Unió estarà ambientat amb food trucks, zona chill out, barra i The Prymys Dj. I, d’altra, al carrer Governador González els establiments El Peix que es mossega la cua i Coimbra traslladaran el restaurant al carrer i es podran degustar deliciosos tastets, tot això acompanyat dels alumnes del Dj André Vicenzzo ( Plastic Tarragona).

La Xaranga la Capona animarà la zona del Mercat fent un recorregut pels carrers Solé, Reding, Governador González i rodalies. També cal destacar la festa final que tindrà lloc al Highland.

La Night&Shop by Tarragona està organitzada per la Via T amb la col·laboració de l’Ajuntament, entre d’altres institucions.

Divendres torna la Nigh&Shop by Tarragona

Divendres torna la Nigh&Shop by TarragonaFacebook - Night & Shop by Tarragona

tracking