Diari Més

Entreteniment

Un Ford Mustang del 64 se sortejarà a la Tarraco Arena Plaça

Els cupons per entrar en el sorteig del cotxe clàssic s’han d’adquirir a la pàgina web de Made As America

El cotxe classic sortejat s'entregarà homologat i matriculat.

Un Ford Mustang del 64 se sortejarà a la Tarraco Arena PlaçaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un Ford Mustang de 1964 podrà ser propietat d’algun tarragoní. I és que el distribuïdor espanyol de Gas Monkey, Made As America, amb la col·laboració de V8 Classic Trucks, sortejarà el cotxe clàssic durant el primer cap de setmana de setembre, en el marc del festival Imagina’T, organitzat per la Tarraco Arena Plaça.

Per participar al sorteig del cotxe clàssic s’han d’adquirir els cupons a la pàgina web www.madeasamerica.com. El preu de cada cupó és de 20 euros, i inclou també l’entrada de l’esdeveniment Made As America a Tarragona, un espectacle únic a Espanya dirigit tant a professionals del sector de les motocicletes i automòbils americans, com al públic en general que se sent atret per aquest tipus de vehicles. L’acte tindrà lloc el 2, 3 i 4 de setembre a la TAP.

Al sorteig hi poden participar persones de tot l’Estat comprant el cupó per Internet, però serà a la Tarraco Arena Plaça on se sabrà qui és l’afortunat. El nom del premiat s’anunciarà per megafonia el mateix dia de la fira Made As America, i es publicarà a la pàgina web. La persona guanyadora comptarà amb un termini de set dies per posar-se en contacte amb V8 Classic Trucks, empresa que dóna el cotxe.

El cotxe sortejat, un Ford Mustang de juny del 1964, va ser fabricat com a model d’exposició per fires i esdeveniments durant la presentació oficial de vehicle. Aquest cotxe clàssic té un valor de 37 mil dòlars als Estats Units, i l’entregaran homologat i matriculat. És un ‘Maching Number’, per tant el color, el motor i l’interior són igual que quan va sortir de la fàbrica.

Fast N’ Loud a Tarragona?

Per altra banda, els organitzadors de la mostra, Made As America, estàn treballant per poder portar a la Tarraco Arena Plaça als protagonistes de l’exitós programa televisiu Fast N’ Loud, l’Aaron Kaufman i en Richard Rawlings. Álex de la Rosa, responsable de l’espectacle, ha explicat al Diari Més que recentment han mantingut converses amb els representants dels homes de Gas Monkey, i que «tot i que no hi ha res assegurat, continuaran amb les negociacions».

tracking