Diari Més

Música

Música, vermut i patrimoni, a la nova edició del Bouquet Festival

El festival inclou la possibilitat de veure el Concurs de Focs des del terrat de Casa Canals

Música, vermut i patrimoni, a la nova edició del Bouquet Festival

Música, vermut i patrimoni, a la nova edició del Bouquet FestivalAj TGN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Donar a conèixer el talent dels músics del territori i el seu parimoni històric, maridat amb les begudes de la terra. Així es presenta l'edició 2016 del Bouquet Festival. El festival estiuenc creat per la pianista Maria Parra tindrà enguany el vermut com la beguda protagonista. Pel que fa a nivell musical, el programa inclou els concerts de Fito Luri i Xavier Pié, de la mateixa Parra acompanyant l’Orquestra Camera Musicae i a Eduardo Frías, Les SoMMeliers i Carmen Becerra i Isabel Serra. Com a novetat, el festival inclou la possibilitat de veure des del terrat de Casa Canals el Concurs de Focs, els dies 1 i 2 de juliol.

Els espais on es desenvoluparà el festival són la volta del Circ, el Pati de Casa Canals i el Claustre del Seminari. Enguany el festival s’inaugurarà a Casa Canals, el dia 1 de juliol.

L’esdeveniment clourà el 29 de juliol al claustre del seminari amb un concert ben especial, com a resultat de la col·laboració de l’Orquestra Camera Musicae i Bouquet Festival, en el context del desè aniversari de la creació d’aquesta orquestra.

Les entrades s’han posat a la venda avui a través de tarracoticket i taquilles Teatre Metropol i els preus oscilen entre els 15€ i els 25€. Tots els concerts consten de: el propi concert en una sola part i en acabar vermut i tastet.

tracking