Diari Més

Jocs Mediterranis 2017

Albert Abelló, portaveu de CiU: «El COE ha de criticar menys i aportar més»

El portaveu convergent assegura que si els Jocs trontollen no és només culpa de l'equip de govern, sinó també de l'Estat espanyol

Primer pla del portaveu de CDC a l'Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló.

Primer pla del portaveu de CDC a l'Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Portaveu del Grup Municipal de Convergència i Unió (CiU) a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha carregat aquest dimecres contra les declaracions del Comitè Olímpic Espanyol (COE) en les quals el seu secretari general, Víctor Sánchez, assegura que Tarragona està passant per dificultats econòmiques i que la situació amenaça la celebració dels Jocs Mediterranis 2017. «S’estan queixant els que precisament han provocat aquesta situació, els que menys estan aportant, els que han incomplert els seus compromisos amb l’esdeveniment esportiu», ha manifestat Abelló.

«Queixar-se és un esport aparentment barat que requereix molt poc esforç», ha assenyalat el Portaveu de CiU, que, en aquest sentit, ha apuntat que «el que hauria de fer el COE és criticar menys i aportar més». Abelló ha recordat que el govern espanyol és l’única administració que no està complint amb els seus compromisos. «Es va comprometre a aportar prop de 15 milions d’euros per la construcció del centre aquàtic i la reforma de l’estadi d’atletisme i del Nou Estadi del Gimnàstic i, finalment, aquests prop de 15 milions s’han convertit 3,4 que encara no han arribat», ha recordat el portaveu de CiU.

«És veritat que els Jocs 2017 trontollen però el culpable d’aquesta situació no només és la mala gestió de l’equip de govern socialista de Tarragona, sinó també l’Estat espanyol, del qual depèn el COE», ha manifestat Abelló, que ha exigit a l’organisme espanyol que «deixi de queixar-se i aporti el finançament».

tracking