Diari Més

Cultura

S'acosta la 6a edició del Minipop

La sisena edició amplia l’oferta de cinema i de tallers creatius, estrena un espai dedicat a la literatura i obre el cartell a propostes d’altres països

S'acosta la 6a edició del Minipop

S'acosta la 6a edició del MinipopCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sisena edició del Minipoparribaal passeig de les Palmeres de Tarragona, on desembarcarà aquesta setmana per descarregar tres dies de música i cultura contemporània per tots els públics. El festival se celebrarà del 3 al 5 de juny amb un cartell musical de luxe, més oferta de cinema i tallers creatius i un nou espai dedicat a la literatura.

Ja fa dies que tot indica que el festival està cada vegada més a prop de la costa tarragonina. Fa cosa d’un mes es van avistar els primers cartells. La setmana passada van aparèixer les banderoles i el plafó de la Rambla Nova. I el proper dimecres a la tarda l’equip d’arquitectes coordinat per Pere Socias començarà el muntatge al passeig de les Palmeres.

El festival arribarà divendres i es quedarà fins diumenge perquè diferents generacions puguin cantar, ballar, crear i divertir-se junts.

Tot i que el dissabte continua essent el plat fort del festival, aquest 2016 s’ha ampliat la programació dels altres dos dies: divendres amb un recital de poesia i un concurs musical i diumenge amb tot el recinte obert, incloent les activitats de l’Espai Nadó i el taller de circ.

El programa de la sisena edició està més farcit que mai. En l’apartat musical, pujaran a l’escenari The New Raemon, El Petit de Cal Eril, Cola Jet Set, Bremen, Guillem Roma, Judit Neddermann, Luciana Tagliapietra i las Chicas de Nieve, Spy Light i Superpandas Dj. A més, Àlex Torío i Empar Moliner vindran en versió dj per oferir una sessió en homenatge a David Bowie.

El cinema enguany serà doble. El divendres es projectarà la pel·lícula índia'Hawaa Hawaai'gràcies a la col·laboració de les Nits del Cinema Oriental de Vic i el dissabte'La Historia Interminable', un clàssic essencial del cine dels 80.

I el teatre, com sempre, serà el protagonista del diumenge. La companyia Els Encaixats oferirà la faula de titelles'Xst… Dorm el lleó'amb música en directe.

A més, paral·lelament a les actuacions musicals hi haurà una trentena d’activitats creatives, entre els tallers impulsats per diversos artistes locals i la programació dels tres espais específics, dedicats als infants de 0 a 3 anys, la dansa i per primer cop a la literatura.

A hores d’ara ja s’han venut el 80% de les entrades anticipades, que aquest any es podrien esgotar abans de començar el festival. Les entrades segueixen a la venda online i a diferents punts de Tarragona, Reus, Cambrils, Valls, Constantí i Lleida.

En aquest enllaç podreu trobarinaformació sobre la venda de les entrades:http://minipop.cat/Venda_dentrades/

S'acosta la 6a edició del Minipop

S'acosta la 6a edició del MinipopCedida

tracking