Diari Més

Empresa

Patronals, sindicats i universitat, a una per defensar el futur empresarial i laboral de Tarragona

Han organitzat l'acte ’Ens hi juguem el futur. Sí al futur de les empreses i els treballadors de Tarragona, que es farà el dimarts 31 a l'Aula Magna de la URV

Repsol inverteix 42,5 MEUR en la parada de les unitats de combustibles del Complex de Tarragona

Repsol inverteix 42,5 MEUR en la parada de les unitats de combustibles del Complex de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cambra de Comerç de Tarragona, CCOO, CEPTA, clúster ChemMed Tarragona, FEAT, PIMEC- Tarragona, UGT i la URV han organitzat ’Ens hi juguem el futur. Sí al futur de les empreses i els treballadors de Tarragona. Aquest acte, que tindrà format de taula rodona, es durà a terme a l’Aula Magna de la URV el dimarts 31, entre les 19 i les 20:30 i servirà per posar de manifest les problemàtiques a les quals s’enfronta el teixit empresarial, i per tant també els seus treballadors, de cara el futur.

El corredor del mediterrani, l’alt cost de l’energia elèctrica o les deficiències en la xarxa viària de transport són alguns dels greuges que els organitzadors senyalen. Han organitzat aquesta jornada per «analitzar aquests problemes i posar sobre la taula quines han de ser les solucions a aplicar-hi de forma urgent». Les entitats participants fan una crida a la participació de la societat civil, «ja que aquests problemes ens afecten a tots els tarragonins i tarragonines, i la seva solució també».

L’acte s’iniciarà amb una intervenció del rector de la URV, Josep Anton Ferré, i continuarà amb una taula rodona que analitzarà les tres principals problemàtiques que amenacen el futur industrial de Tarragona i la seva resposta, amb les intervencions de Josep M. Rovira, secretari general de l’associació internacional FERRMED, defensora del corredor mediterrani; el president de la fundació ICIL, referent en el sector de la logística, Ignasi Sayol; i l’empresari i enginyer industrial especialista en energia, Joan Vila, que estaran moderats pel periodista Òliver Márquez.

Al final de l’acte es llegiran unes conclusions, que inclouran una apel·lació al conjunt de la ciutadania tarragonina. La seva presentació anirà a càrrec d’Òscar Hijosa, membre de l’equip directiu mundial de la Jove Cambra Internacional (JCI).

tracking