Diari Més

Castells

El local nou dels Xiquets del Serrallo ja és a punt

Els de la camisa blava demanen una reunió amb l’Ajuntament per concretar l’ús del nou espai

Un dels laterals del nou local dibuixa un castell blau.

El local nou dels Xiquets del Serrallo ja és a puntDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El local dels Xiquets del Serrallo està gairebé a punt perquè els de la camisa blava puguin començar a assajar. De moment, però, l’Ajuntament encara no ha donat el permís. Aquest matí, els treballadors enllestien els últims retocs de l’edifici, conegut com a Fitosanitari, i situat a passeig del Gremi de Marejants.

Segons explica el president dels Xiquets del Serrallo, Lluis Montfort, només falta per construir un rocòdrom a la part exterior de l’edifici, perquè la canalla pugui practicar. «Ens consta que primer ens donaran el local i després faran aquesta obra», explica el president.

L’entitat ha demanat una reunió amb l’Ajuntament, per tal de concretar les bases del conveni. «Volem saber quin ús podem fer del local: si podem posar bar, etc.», explica Montfort. L’Ajuntament va comunicar a l’entitat que de manera immediata podrien entrar al nou local, però des de llavors, explica el president, han passat tres setmanes.

Tot i així els de la camisa blava estàn contents i sobretot, emocionats. Fa gairebé deu anys que lluiten per aconseguir un espai digne per assajar, i «ara ho veiem a prop, tot i que amb incertesa». El desig dels Xiquets del Serrallo és que per Sant Pere—finals de juny— ja s’hagin traslladat al nou local.

tracking