Diari Més

Empresa

Senyalitzen els polígons per millorar la promoció de les empreses

L’Ajuntament ha instal·lat 17 plafons informatius, que permetran localitzar les societats amb codi ‘QR’

Senyalitzen els polígons per millorar la promoció de les empreses

Senyalitzen els polígons per millorar la promoció de les empresesCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona ha senyalitzat les entrades dels polígons, una mesura que s’inclou dins del pla d’actuació d’aquests espais que s’està desenvolupant des del 2011. De fet, des de fa dues setmanes, que s’han instal·lat fins a 17 plafons informatius als polígons del Francolí, PP-13, Entrevies, Riu Clar, PP-9 i Les Gavarres. Tots els plafons tenen un plànol a través del qual es pot observar la totalitat del polígon. A més, destaquen perquè permeten millorar la localització de les empreses instal·lades als recintes, mitjançant codi QR.

El regidor de Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, explica que «el nostre objectiu és continuar treballant per millorar la promoció dels polígons per tal de retenir les empreses que ja hi estan instal·lades». A la vegada, assegura que «contribuir a promoure aquests complexos ens servirà també per atraure noves companyies que estiguin pensant a instal·lar-s’hi. Cal promoure l’ocupació i col·laborar perquè les empreses puguin establir-se a Tarragona». En aquest sentit, detalla que «ens basem en el diàleg, el consens i la participació per treballar de costat de les empreses i de la Cambra de Comerç». Per al regidor, respondre a les demandes de les empreses també es converteix en una manera de «fer-les més competitives».

Totes aquelles empreses que vulguin tenir una plaqueta amb el seu nom i el logotip als plafons hauran de pagar per aquest servei a l’empresa concessionària. Aquesta també inclou un pla de manteniment i neteja dels indicadors que es duran a terme de manera mensual. Roca recorda també que, en els darrers anys, han dut a terme tasques de millora dels polígons com la instal·lació de la fibra òptica. A més, des del 2011, aquests espais estan censats «georeferencialment», fet que permet situar-los sense problemes en un plànol. Cal recordar també que, l’any passat, van reordenar el trànsit del polígon Entrevies i en van canviar alguns dels sentits per tal de millorar la seguretat de l’espai.

Amb els nous canvis a Entrevies, un dels carrers principals –carrer de la Classificació– i el carrer d’Entrevies es van definir com de doble sentit. Un dels carrers transversals, el del Mas dels Canonges, també s’hi va permetre circular en dues direccions.

tracking