Diari Més

Jocs Mediterranis

El Govern licita la tercera fase de la construcció del Palau d'Esports per 3,37MEUR

El projecte, que correspon a les instal·lacions elèctriques, de clima i hidràuliques, s'haurà d'executar en un termini de 8 mesos

Imatge virtual de la façana del futur equipament.

La segona adjudicatària del Palau d'Esports accepta ocupar-se de les obresCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Infraestructures.cat ha fet pública la licitació de les obres d’instal·lacions del Palau d’Esports Camp Clar de Tarragona, seu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. El projecte té un preu de sortida de 3.370.943,82 € (IVA inclòs) i el termini d’execució previst és de 8 mesos. D’acord amb les característiques de la licitació, les empreses interessades en participar en aquest concurs tenen fins al 6 de juny per presentar les seves ofertes. L’adjudicació d’aquestes obres està prevista per al mes de juny.

El passat 28 d’abril, Infraestructures.cat va donar el seu vistiplau a l’inici de les actuacions per licitar, per tràmit d’urgència, la construcció del Palau d’Esports. Amb un import màxim de licitació de 14,7 milions d’euros (IVA inclòs). La licitació d’avui, que inclou les instal·lacions elèctriques, de clima i hidràuliques entre d'altres, és la darrera de les tres fases en què s’estructura el projecte: obra civil, arquitectura i instal·lacions.

El primer projecte, que té un preu de sortida de 5,4 milions d’euros i pel qual s’han rebut un total de 16 ofertes, s’adjudicarà el proper 31 de maig; i el segon, corresponent a l’obra civil, compta amb un pressupost de 5,8 milions, es previst que s’adjudiqui durant el mes de juny. El termini de presentació d’ofertes, finalitza el 26 de maig.

tracking