Diari Més

Teatre

Mag Lari estrena el cabaret màgic 'Ozom' al Teatre Tarragona

És la nova gran producció de Lari, després de l'èxit d'Splenda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Teatre de Tarragona aculll'estrena d'Ozom, el nou espectacle de Mag Lari, aquest diumenge 22 de maig en doble funció (a les 12h i a les 18h). L'espectaclecompta amb una posada en escena espectacular que sorprendrà tot els públics. És alhora un homenatge als quatre mags més importants de la història.

Ozom és la nova gran producció del Mag Lari després de l'èxit aconseguit amb Splenda. Un espectacle per a tothom i no només per a públic familiar. Més de 105.000 espectadors van gaudir d'Splenda, estrenat al 2011 i exhibit durant tres temporades. El muntatge va rebre el Premi Butaca de Catalunya al Millor espectacle familiar en la XVIIIa edició del certamen.

En aquest nou xou el Mag Lari fa de mestre de cerimònies d'un espectacular cabaret màgic en què no només sorprendrà l'audiència amb el seu especial estil de fer màgia, sinó també amb una trepidant metamorfosi de personalitats.

L’espectacle és per a un públic familiar (a partir de 6 anys) i el preu de l’entrada és de 22€, amb diferents descomptes que podeu consultar a teatres.tarragona.cat o a les taquilles del Teatre Metropol, aquest divendres de 12 a 14h i de 18 a 20h o un hora abans que comenci l’espectacle a les taquilles del Teatre Tarragona.

Mag Lari estrena el cabaret màgic 'Ozom' al Teatre Tarragona

Mag Lari estrena el cabaret màgic 'Ozom' al Teatre TarragonaCedida

tracking