Diari Més

Gastronomia

El Vermut de Reus, millor producte de la terra pels gastrònoms tarragonins

L’acte pretén ser un reconeixement al treball realitzat pels professionals del sector gastronòmic de la província de Tarragona

La marca del Vermut de Reus va ser un dels grans triomfadors de la tarda d'ahir.

El Vermut de Reus, millor producte de la terra pels gastrònoms tarragoninsAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona va premiar el Vermut de Reus com a Millor producte de la Terra, durant la tercera edició del lliurament de premis que celebra l’entitat. Els altres dos productes que havien estat seleccionats com a candidats en aquesta categoria eren la Tòfona de la Conca de Barberà i les Clementines de les Terres de l'Ebre.

L’acte pretén ser un reconeixement al treball realitzat pels professionals del sector gastronòmic de la província de Tarragona, i també una mostra de suport per seguir treballant en el sector.

A part del Vermut de Reus, les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa d’Amposta i Poble Nou del Delta ha estat nomenada Millor Iniciativa Gastronòmica. Per altra banda, les Ostres de l’Ampolla s’han emportat el premi a Millor Producte de Mar, i el Celler Clos Galena al Millor Celler. Per últim, el Restaurant Miramar de Cambrils s’ha emportat el guardó de Millor Restaurant Visitat.

A més, el cuiner Diego Campos, del Rincón de Diego, ha rebut un reconeixement a la seva trajectòria professional. El Banc d’Aliments i el gelater Antonio Sirvent també van estar mencionats.

El lliurament dels premis de l'Acadèmia Gastronòmica de Tarragona va tenir lloc a la Sala d'Actes de l'Ajuntament.

El Vermut de Reus, millor producte de la terra pels gastrònoms tarragoninsCedida

tracking