Diari Més

Solidaritat

El Feel Vermut i Tarragona Ràdio lluitaran per aconseguir un Rècord Guinness

Demà dissabte, la Rambla Nova acollirà el vermut solidari ‘30 Anys de Tarragona Ràdio’, a favor de la Fundació Noelia

Imatge d'un altre edició de Feel Vermut, celebrada el mes passat.

El Feel Vermut i Tarragona Ràdio lluitaran per aconseguir un Rècord GuinnessCarla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per fi, i després de molts intents fallits a causa de l'amenaça depluja, demà a partir de les 11h a la Rambla Nova, Feel Vermut celebrarà el vermut especial '30 Anys de Tarragona Ràdio', amb la col·laboració de la Fundació Noelia, a més de ser el primer intent de Guinness World Records.

Un got de quasi 2,5m d’alçada i 1,25 cm d’ample regnarà al passeig amb 300 litres de Vermut Yzaguirre vermell del qual se serviran 3.000 degustacions al preu de 2 euros. A més per completar-lo, es repartiran 1.000 bosses de patates xips i divers marxandatge dels nostres patrocinadors. D’aquesta manera els diners que es recullin aniran destinats a aquesta associació tarragonina Fundació Noelia, que lluita contra la distròfia muscular congènita dels més petits.

Com sempre, l’esperit de la festa serà la de promoure el costum tarragoní de fer el vermut amb els amics i la família a les terrasses de la ciutat, la jornada estarà amenitzada per diferents actuacions musicals i culturals. A les 11.30h, hi haurà l’actuació musical del cantautor Fito Luri, a partir de les 12h se celebrarà una cercavila per la Rambla Nova a càrrec de la banda ‘Sons de la Cossetània. Finalment, l’escola de ball Shinus Dansa farà una exhibició.

tracking