Diari Més

Concurs

El caràcter mediterrani protagonitza el nou concurs d'instagram d'igersTGN

Es poden etiquetar imatges fins al 7 de juny

El caràcter mediterrani protagonitza el nou concurs d'instagram d'igersTGN

El caràcter mediterrani protagonitza el nou concurs d'instagram d'igersTGNIgersTGN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comunitat d’Instagramers de Tarragona, @igersTGN, ha convocat una nova edició del concurs fotogràfic ‘Catalunya mediterrània’. Tothom que vulgui participar-hi haurà de penjar imatges noves que reflecteixin el caràcter i els elements mediterranis de les ciutats i pobles de Catalunya i dels seus habitants, juntament amb l’etiqueta #concursigerstgn2016 al títol de la imatge.

El concurs s’ha organitzat amb motiu de la 8a Trobada d’Igers TGN i rep el suport d’Estrella Damm i de Rusticae. Per tal que les imatges puguin entrar en concurs, els usuaris hauran de seguir els perfils d’IgersTGN, d’@EstrellaDamm i de @Rusticae en aquesta xarxa social.

Es podran etiquetar imatges com a màxim fins al dia 7 de juny. Un jurat en farà la valoració i en seleccionarà 50 imatges finalistes, les quals es publicaran a les xarxes d'IgersTGN el mateix dia de la Trobada. Les tres imatges guanyadores seran escollides mitjançant els vots dels assistents als actes organitzats per al dia 18 de juny.

Premis

El primer premi serà un viatge (transport i hotel) de cap de setmana a les Illes Balears per a 2 persones. El segon premi consta de dues nits d’hotel per a dues persones en un dels establiments de Rusticae de les Illes Balears (no inclou transport). Per últim, el tercer premi serà un àpat per a dues persones en un restaurant de Tarragona.

Les bases del concurs es poden consultar aquí.

tracking