Diari Més

Promoció de Renfe dins la Tàrraco Viva amb un 35% de descompte en els billets

La rebaixa és per tots els trens a Tarragona i Camp de Tarragona i s'aconsegueix amb l'autorització que donarà el Patronat de Turisme de Tarragona

La trobada entre el món egipci i el romà a la 18ª edició del Tarraco Viva

La trobada entre el món egipci i el romà a la 18ª edició del Tarraco VivaMarta Olivé

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Entre el 15 i el 29 de maig, tot els trens a Tarragona i Camp de Tarragona tindran un 35% de descompte en el preu del bitllet, dins una campanya promocional de Renfe amb motiu de la celebració de Tàrraco Viva, el festival de la Tarragona romana. Per aconseguir aquesta rebaixa caldrà presentar en el moment de la compra del bitllet i durant el viatge, l’autorització de descompte que facilita el Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona.

Freqüències de 30 minuts

Segons la nota que ha fet pública la companyia, Per arribar a Tarragona i poder gaudir de la celebració del festival Tarraco Viva, els clients disposen dels serveis de rodalia de Camp de Tarragona de les línies RT1 (Tarragona – Reus), RT2 (L’Arboç – L’Hospitalet de l’Infant ), així com dels serveis regionals de les línies R14 (Barcelona – Lleida per Tarragona), R15 (Barcelona – Reus) i R16 (Barcelona – Tortosa), amb freqüències de 30 minuts.

A més, per arribar a Tarragona, Renfe també ofereix connexions amb els serveis AVE, Avant i Llarga Distància fins a l’estació de Camp de Tarragona. D’aquesta manera, entre el 14 i el 31 de maig, els viatgers poden desplaçar-se des de Saragossa a partir de 21,45 euros i des de Madrid per 30,75 euros, amb un temps de viatge de 53 minuts i de 2 hores 4 minuts, respectivament.

Des de Barcelona, l’oferta de Renfe per arribar a Tarragona es completa amb els serveis AVE i Avant. Diàriament, 11 trens AVE i 7 Avant connecten la ciutat de Tarragona amb Barcelona en 31 minuts i, amb Lleida, en un temps de viatge de 24 minuts.

tracking