Diari Més

Art

La III Jornada d'Art i Disseny de Catalunya reconeix dos artistes formats a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona

Els guardonats han estat la joiera de Vila-seca Mercedes Lamagrande i el fotògraf tarragoní Alexandre Aycendri

La III Jornada d'Art i Disseny de Catalunya reconeix dos artistes formats a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona

La III Jornada d'Art i Disseny de Catalunya reconeix dos artistes formats a l'Escola d'Art i Disseny de TarragonaDiputació de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos alumnes que han passat per l'Escolad'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona han estat reconegutsa les tercera Jornadad'Art i Disseny: De l'Escola a l'Empresa, celebrada a l'Auditori Axa de Barcelona. Al certamen hi participen totesles escoles que imparteixen cicles formatius d'arts plàstiques i disseny de Catalunya, i el primer premi ha estat per la vila-secana Mercedes Lamagrande, pel projecte de joieria Ser. Per altra banda el jurat, format per professors, alumnes i representants d'empreses, també ha seleccionat el projecte de fotografia Àlbum, del tarragoní Alexandre Ayxendri, com un dels millors treballs de fotografia de les escoles d'art i disseny de Catalunya.

Els dos treballs guardonats ja van obtenir el reconeixement de l'EADT en la darrera edició dels Premis Taronja, que reconeix els millors projectes finals en les diverses especialitats d’estudis reglats que imparteix el centre tarragoní. Els altres guardonats en aquell certamen també han estat presents en aquesta III Jornada d'Art i Disseny. Els seus projectes s'exposen a l'auditori barceloní juntament amb els altres cent treballs presentats a la jornada. Aquest esdeveniment ha estat organitzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat, i es va obrir amb l'assistència de la consellera Meritxell Ruiz i del diputat delegat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella, a més d'altres representants dels centres d'art de la Diputació.

tracking