Diari Més

Successos

La nena presumptament segrestada per la seva mare estava de vacances

La mare ha denunciat a en Màrius Lleget per les calúmnies i injúries als mitjans de comunicació

El pare, que té la custòdia de la petita, va denunciar el segrest de la nena en mans de la seva exdona.

La nena presumptament segrestada per la seva mare estava de vacancesDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nena que presumptament havia segrestat la seva mare ha aparegut en perfectes condicions. Aquesta tarda, Natalia Alberti i la seva filla de gairebé 5 anys, s’han personat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Vilafranca del Penedès. «No estaven desaparegudes, ni ha estat un segrest. En Màrius sabia perfectament que la Natalia i la seva filla havien marxat uns dies de vacances a Olot», explica Pilar Casas, l’advocada de la mare.

Després de presentar-se davant dels Mossos, la Natalia ha denunciat al seu exmarit Màrius per les calúmnies i injúries que ha dit als mitjans de comunicació. «La Natalia no va enverinar a en Màrius; ell patia de cataractes i l’operació no va anar bé», explica Casas. A més, l’advocada assegura que mai ha maltractat a la seva filla, i que la prova és que ha tornat «en perfectes condicions de les vacances».

Segons declara Natalia en l’acta de declaració davant dels Mossos d’Esquadra, no ha respòs el telèfon en tots aquests dies perquè tenia el mòbil espatllat, i que quan anava cap a Olot va trucar al pare de la Naira per informar d’on estaven. En la declaración també hi consta que Natalia no s’enrecorda del lloc concret on han passat els dies.

El pare, que té la custòdia de la petita, s’ha mostrat preocupat per l’estat de salut de la nena, i assegura que té por. «No m’agradaria que l’haguessin convençut per no voler venir amb mi», assegura.

tracking