Diari Més

Política municipal

Convergència proposa debatre les mocions «a peu dret»

Volen que es fixi un nombre màxim de mocions a presentar en funció de la representació de cada partit

Convergència proposa debatre les mocions «a peu dret»

Convergència proposa debatre les mocions «a peu dret»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grupmunicipal de Convergència i Unióha presentat una sèrie de mesures per «acabar amb la ineficàcia dels plens municipals». Abelló ha proposatque la presentació i el debat de les mocions es faci«amb tots els consellers assistents a la sessió plenària a peu dret». A més, volenque es fixi un nombre màxim de mocions a presentar en funció dels regidors de cada grup, així com, que el temps que es destini en debatre-latambéestiguivinculat per la representació de la formació al plenari.

«Gairebé la meitat d’aquestes 120 mocions no tenien res a veure amb la ciutat, no eren propostes encaminades a millorar la ciutat ni la qualitat de vida dels tarragonins i, a més, eren mocions sobre les quals l’Ajuntament no té cap mena de competència», ha afirmat Abelló,

El portaveu de CiU ha assegurat que«de les 120 mocions presentades només 59 s’han aprovat i, d’aquestes, a dia d’avui, cap s’ha dut a terme». I ha afegit que«hem dedicat gairebé el 87% dels temps de cada plenari a presentar i debatre mocions que finalment han quedat en paper mullat».

«A aquesta ineficàcia hem d’afegir la sobrecàrrega de feina i un sobrecost d’uns 200.000 euros anuals a l’àrea administrativa de l’Ajuntament”, ha constatat el convergent.

tracking