Diari Més

Política

Puigdemont es compromet amb els projectes estratègics de Tarragona

El president de la Generalitat també visita Salou i presidirà els Premis CEPTA

Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, i Carles Puigdemont, president de la Generalitat.

Puigdemont es compromet amb els projectes estratègics de TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern, Carles Puigdemont, ha assegurat aquest divendres en la seva primera visita institucional a Tarragona que la Generalitat referma el compromís amb els projectes estratègics de la ciutat. Puigdemont ha visitat l'Ajuntament acompanyat de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, on ha signat el llibre d'honor des de la sala de plens de la ciutat. El president ha recordat la seva etapa com a alcalde a Girona, quan va treballar per «teixir llaços de comprensió mútua entre dues capitals», i ha subratllat«la immensa sort que té Catalunya»per la diversitat de ciutats catalanes. El president presidirà la 16a Nit Empresarial de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA) a Salou, on també fa una visita institucional al consistori.

«Tarragona és una ciutat que batega intensament i ens fa bategar plegats amb els seus projectes de futur», ha assegurat Puigdemont, que ha agraït«la disponibilitat de Tarragona de participar activament en els projectes de país». En la seva rebuda, Ballesteros també ha destacat el «plus afegit»que té Puigdemont com a president pel fet d'haver estat batlle de Girona«i conèixer Catalunya d'una manera diferent, des del carrer».

Després que el president del Govern signés el llibre d'honor de la ciutat, Ballesteros ha regalat a Puigdemont una rèplica d'una nina, la primera articulada que es coneix, que va ser trobada en una necròpolis neocristiana de Tarragona del segle III dC i que pertanyia a una nena d'aquella època. «Aquesta nina ha donat el tomb per museus i exposicions del món», ha detallat Ballesteros. A més, l'alcalde de Tarragona també ha regalat un llibre«reeditat diverses vegades»sobre la nominació de Tarragona com a conjunt de Patrimoni Mundial, 'Tarraco. Somni de Roma'.

tracking