Diari Més

Gastronomia

El Tàrraco a Taula comptarà amb cervesa i vi inspirats en el festival

Se celebrarà el ‘Convivium’, una nit de buffet lliure amb degustacions de sis restaurants diferents

El Pretori va acollir la presentació del festival gastronòmic més important de la ciutat.

El Tàrraco a Taula comptarà amb cervesa i vi inspirats en el festivalCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tàrraco Viva reforça aquest any el seu vessant gastronòmic. La dinovena edició comptarà, per primera vegada, amb dues begudes inspirades en el festival. D’una banda, Rosita ha elaborat una cervesa amb mel de taronger, anomenada Rositvm, i el celler El Mèdol ha elaborat dues línies de vi blanc i negre natural. Tant la cervesa com el vi portaran una etiqueta exclusiva. A més, també com a novetat, el festival organitzarà una presentació prèvia, el Convivium, el dia 11 de maig a Casa Canals. Hi participaran sis restaurants i, per vint-i-cinc euros, es podran degustar plats d’inspiració romana en format buffet lliure. Els restaurants hi oferiran des d’òstres del Delta a cuixa de porc, amanida de verat o mousse de poma, tot en un sol acte.

El director del festival Tàrraco Viva, Magí Seritjol, explicava que «hi ha molts llocs que fan festivals com aquest, però cap amb tanta antiguitat, ni amb tanta qualitat». Amb ell coincidia Carlos Segarra, el president de l’Associació Tàrraco a Taula, que deia que «podem treure pit, possiblement som el millor d’Europa».

En aquesta edició participaran onze restaurants de la ciutat, que oferiran fins a un centenar de plats cuinats seguint la mateixa tècnica que utilitzaven els romans. A més, també es podrà degustar mig quilo de musclos amb vi o cervesa, provar els menús de 25 o 35 euros o tastar plats i racions entre tres i sis euros. El Tàrraco a Taula començarà el 13 de maig i clausurarà el 29 del mateix mes.

tracking