Diari Més

Indústria

Ercros obté un benefici de 8 milions d'euros en el primer trimestre

La xifra de negocis s'ha elevat a 154,6 milions d'euros i ha estat un 1,1% més gran que la del mateix període de l'any anterior

Ercros obté un benefici de 8 milions d'euros en el primer trimestre

Ercros obté un benefici de 8 milions d'euros en el primer trimestreRoser Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ercros ha finalitzat el primer trimestre de 2016 amb un benefici de 7,97 milions d'euros, xifra que supera en 7,57 milions d'euros els 0,40 milions d'euros de beneficis obtinguts en el mateix període de 2015 i que supera, així mateix, el benefici obtingut durant tot l'exercici 2015, que va ascendir a 7,24 milions d'euros.

Aquest benefici reflecteix el resultat de l'estratègia implantada per la societat i les actuacions de reestructuració dutes a terme en els últims anys, que han permès un major aprofitament en termes de rendibilitat de la recuperació de l'activitat econòmica, i consolida la tendència alcista posada de manifest al llarg de l'any passat. El resultat del primer trimestre és, així mateix, especialment significatiu ja que es produeix en un període de debilitat estacional tradicional a la indústria química, com és el dels tres primers mesos de l'any.

La xifra de negocis s'ha elevat a 154,6 milions d'euros i ha estat un 1,1% més gran que la del mateix període de l'any anterior.

tracking