Diari Més

Festivitat

El cavall, símbol de la Feria de Abril

Escoles de dansa flamenca i diferents grups de música del territori han actuat aquests dies a la carpa situada a Bonavista

La doma de cavalls ha estat el punt d'atracció de tots els presents.

El cavall, símbol de la Feria de AbrilCarla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cavall és un símbol destacat a la Feria de Abril de Sevilla. Per això, a la versió tarragonina de la festa no hi podien faltar. Aquest matí, deu cavallshan deixat al públic de Bonavista sense paraules. Acrobàcies i salts per a tots els gustos. Per segon any consecutiu, la Feria de Abril de Bonavista ha celebrat un espectacle de doma de cavalls.

L’acte ha tingut lloc davant mateix de la carpa de 1.200 metres quadrats, a l’esplanada del Mercat de Bonavista. Amb un ‘fandango’ de fons, els cavalls han mostrat la seva millor cara. En l’ambient es respirava un aire festiu. A l’interior de la carpa, el cuiner preparava una paella pels assistents. I és que avui finalitza la Feria de Abril. «Tot l’any esperem aquesta festa.Són uns dies d’alegria, les preocupacions desapareixen», explica Ima Sánchez, una de les organitzadores de l’acte.

Des del dijous, l’escenari de la carpa s’ha omplert de cantautors, ballarins i artistes. L’encarregat d’obrir la festa va ser el cantador barceloní Luís Sánchez. Els grups Duende y Compás, Tacones y Cuerdas o Son del Sud tambéhan participaten aquestaFeria de Abril. Aquesta tarda és el torn de les escoles de ball, que portaran a terme una exhibició de sevillanes i flamenc.

tracking