Diari Més

Turisme

El Sea Cloud II, un creuer de luxe, ha arribat al Port de Tarragona

El vaixell ha atracat a les instal·lacions portuàries aquest migdia, amb 94 passatgers a bord

El creuer Sea Cloud II, de la companyia Sea Cloud Cruises, ha atracat aquest divendres, al voltant de les 13 hores procedent de Palma de Mallorca, a les instal·lacions de Port Tarraco. És el quart creuer d'aquesta temporada de les intal·lacions, i amb una eslora de 117 metres ha portat al port tarragoní 94 passatgers, la majoria de procedència suïssa i alemanya.

El Sea Cloud II, un creuer de luxe, ha arribat al Port de TarragonaCedides

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El creuer Sea Cloud II, de la companyia Sea Cloud Cruises, ha atracat aquest divendres, al voltant deles 13 hores procedent de Palma de Mallorca, a les instal·lacions de Port Tarraco. És el quart creuer d’aquesta temporada de les intal·lacions, i ambuna eslora de 117 metresha portatal port tarragoní 94 passatgers, la majoria de procedènciasuïssai alemanya.

Els creueristes tenen excursions contractades per visitar el centre de la ciutat i una bodega de vins del territori. El creuer salparà a les 20 hores d’aquest divendres amb destinació Barcelona.

Una temporadamolt transitada

Aquesta temporada, les instal·lacions del Port de Tarragona acolliran el doble de creuers que l'any passat, arribant als 22 vaixells. El cinquècreuer de la temporada arriba aquest diumenge,el Wind Surf de la companyia Windstar, amb 310 creueristes a bord, de nacionalitat nordamericana principalment. El creuer atracarà a les 9 hores procedent d’Eivissa i salparà a les 22 hores amb destinació Barcelona.

tracking