Diari Més

Cursa

Setena edició de la Cursa del Pont del Diable

Va comptar amb una participació de prop de 500 atletes

Setena edició de la Cursa del Pont del Diable

Setena edició de la Cursa del Pont del DiableGerard Padró

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest diumenge es va celebrar la setena edició de la Cursa Pont del Diable by Peugeot Joaquin Oliva amb una participació que vaarribarals 500 atletes.

A les deu del mati es va donarel tret de sortida de la cursa davant de la seu de la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau. La línea de sortidava estarplena d’atletes de gran nivell que vanlluitarper aconseguir un lloc al podi però dos nomsvan destacarper sobre de la resta, son els de Joui Mouj, campió Junior de la OCC (53km) de la Ultra Trail du Mont Blanc (UTMB), i el de Salomó Guinovart, campió Junior de la Salomon City Trail de Barcelona.

La Cursa Pont del Diablevacomptaramb diferents serveis pels corredors: zona d’aparcament, vestidors, guarda-roba, fotografies gratuïtes al seu pas pel Pont del Diable, avituallament al km5 i avituallament final amb botifarrada, entre d’altres.

Un cop es va acabarla cursa d’adults va serel torn pels menuts que tambévanpoderparticipar amb les curses infantils que es vanrealitzarpels carrers del barri de Sant Pere i Sant Pau.

tracking