Diari Més

Gastronomia

El Tàrraco Tapes viu una de les seves edicions més participatives

La ruta de tapes acaba aquest diumenge, però des de l’organització es creu que ha estat la millor edició que hi ha hagut mai

Josep Fèlix Ballesteros, Josep Lluís Castro i restauradors, degustant tapes a l'Amfiteatre.

El Tàrraco Tapes viu una de les seves edicions més participativesElena Pedrola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Tàrraco Tapes, una de les principals jornades gastronòmiques de la ciutat, acabarà aquest diumenge, després de quinze dies d’haver mantingut els fogons de 58 restaurants encesos en tot moment.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, es mostrava orgullós ahir dels resultats que està donant aquesta edició. L’alcalde explicava, a tall d’anècdota, que el primer cap de setmana de la ruta només havia aconseguit fer-ne tres, de la quantitat de gent que hi havia als locals. «A Tarragona promocionem el turisme familiar, cultural i gastronòmic, i l’èxit d’aquestes jornades demostra que el Tàrraco Tapes hi encaixa perfectament», explicava. A més, l’alcalde deia que, per només dos euros i mig, es pot fer una degustació de la millor gastronomia de la ciutat, «com ho hem fet sempre en aquesta ruta de tapes, que cada establiment participa amb la millor cuina».

Encara no es tenen les xifres exactes de tapes venudes en cada local, però des de l’organització estan convençuts que aquesta edició es batran rècords de vendes, gràcies a la gran participació que han pogut detectar cada un dels restaurants participants.

Josep Lluís Castro, cap de vendes de l’empresa Damm, empresa patrocinadora d’aquesta ruta, valorava que «aquesta és la millor ruta de tapes que hem fet fins ara», i que als establiments, tot i els moments en que no donen a l’abast, els recompensa el sacrifici.

Els dos representants de l’ajuntament i Damm es van reunir ahir per provar de les millors tapes que ofereix aquesta edició, entre les quals hi havia molta varietat, des de bacallà marinat a minihamburgueses de carn. Són tapes que representen la diversitat d’establiments que participen de la ruta, des del Serrallo a la Part Alta. L’alcalde va agrair la participació de Damm, especialment el seu paper com a patrocinador dels Jocs Mediterranis.

tracking